hondjes

Ervaringen


i9 waterfles

Ik heb nu enkele weken ervaring met de i9 waterfles en ben bij iedere slok nog even verwonderd als bij de eerste slok.

Het water is zeer aangenaam en "rond" om te drinken, het smaakt inderdaad naar puur en levend bronwater en geeft een duidelijk gevoel van welbehagen. Bovendien is het een mooie fles, die degelijkheid uitstraalt. Bij mij staat ze op mijn bureau en ik zit er soms voor m'n plezier naar te kijken.

Het meest verbluffende is natuurlijk dat het werkt en voor wie durft verder te denken, is de fles een bewijs dat er meer is tussen hemel en aarde dan de natuurkunde die we op de schoolbanken hebben geleerd.

Ik raad iedereen aan deze fles te proberen om het effect zelf te ervaren!

Bert V., Gent

Lichttherapie, causale voetreflexologie

Met de chronische klachten waarmee ik al meer dan 15 jaar worstel, verwacht ik ondertussen niet meer dat er een mirakeltherapie bestaat die mijn klachten als sneeuw voor de zon doet verdwijnen.

De regelmatige behandeling bij Caroline -- Causale Voetreflexologie en Lichttherapie -- zorgt er voor dat mijn klachten een tijdje draaglijker zijn.

Ik voel me er nadien een stuk opgeklaard door en kan er weer voor een paar weken beter tegen.

Deelnemen aan het leven en uit werken gaan, werden terug haalbaar. Dank voor je hulp !

H.C. , Hamme

Isopathie

Na jarenlange ervaring met de Sanum-produkten wil ik graag enkele medicijnen in het daglicht stellen. Eens je de werking van een produkt hebt ondervonden is het eenvoudig te bepalen wat je voor een bepaalde klacht nodig hebt.

Zo ben ik bijzonder tevreden over Notakehl bij keelontsteking en Quentakehl wanneer er een virale component aanwezig is. Bij sinusproblemen werkt Mucedokehl zéér goed.
Okoubasan is een doeltreffend middel bij diarree, en dit middel kan je preventief gebruiken als je op reis bent. Mucokehl verbetert de doorstroming van het bloed en helpt bijzonder goed tegen aambeien. Voor de preventie tegen wintertoestanden zijn Relivora Komplex en Cerivikehl de aangewezen middelen tegen longproblemen en Episcorit ter bescherming in het algemeen.

Vitamine E en magnesium tekorten die zich uiten in spierproblemen kunnen opgelost worden met Mapurit.
In het voorjaar en najaar is het interessant om de lever te ontgiften met Silvaysan.
Voor aften en ontstekingen in de mond is Pefrakehl, zoals trouwens alle Sanumprodukten, een wondermiddel.
Bij darmproblemen kan je als regulator Rebas gebruiken en bij maagproblemen Fortakehl.
Bij herpes-toestanden is Grifokehl het middel bij uitstek, ook de zalf Grifola Frondosa is zéér goed bij herpes aan de bovenlip.

And last but not least is Alkala een uitstekend middel tegen verzuring én om de maag te ontlasten na een zware maaltijd.

Dit alles is terug te vinden in "de huisapotheek". Deze middelen zijn uniek in de wereld en kunnen niet gekopiëerd worden wegens hun speciale isopatische structuur.

Ann Vandaele
Drongen

(Ann verwijst hier naar de huisapotheek -- admin)

Mijn ervaring bij Isopat

Door je ervaring te delen, help je anderen!--> Privacy: Naam en email worden niet gepubliceerd.Onderteken aub je bericht in de vorm die je wenst: (voorbeelden:)
1. "Pim Horstjens, Brugge" 2. "Pim H., Brugge" 3. "Pim, Brugge" 4. "P.H., Brugge"